onsdag 15 december 2010

Lågt av Expressen

Igår publicerade Expressen en krönika skriven av Ulf Nilson. Jag trodde inte kvällspressen kunde sjunka så lågt att de publicerar en sån smörja. Antar att de jublas hos de så kallade "politiskt inkorrekta".

8 kommentarer:

Svarten sa...

Jag läste eländet. Förstår inte att han kan anlitas som återkommande krönikör av en stor dagstidning.

Ibrahim sa...

Ja det är mycket märkligt.

Anonym sa...

Ja fy fan för yttrandefrihet. Jag vill bara läsa artiklar som bekräftar min social konstruerade världsbild. Usch!

Ibrahim sa...

Anonym: "social konstruerade världsbild"? Vad menar du med det?

Jag är inte emot yttrandefrihet. Krönikan är publicerad. Däremot tycker jag det är smörja. Det har jag rätt att tycka.

Anonym sa...

Fantasier om verkligheten.

Visst får du tycka det, det var inte poängen.. Poängen är att många, inklusive dig, kritiserar TIDNINGEN (för att den tillåt artikeln) Det är ju Expressen du gnäller på.

Därav ser man att ni inte verkar hålla yttrandefriheten sådär väldigt högt alls... Ni vill läsa sånt som ni håller med om. Skyddad verkstad.

Ibrahim sa...

Det är väl klart att det är Expressen jag kritiserar. Kan man inte kritisera en tidning om den publicerar något man tycker är smörja? Anser du att ingen får kritisera en "invandringskritisk" artikel?

Hade Expressen publicerat en krönika av Mohammed Omar där han får gå loss och svamla fritt om sionism så kan jag lova dig att jag hade kritiserat både tidningen och honom (vilket jag tidigare gjort på min blogg).

Anonym sa...

Du bevisar bara min poäng.. Det är inte artiklen du klagar på, det är att den blir publicerad.

Det är således yttrandefriheten du irriterar dig på. Sen kan du försöka vrida på saken hur mycket du vill.. Pressen är fri i Sverige, gilla läget.

Ibrahim sa...

Anonym: Jag anser att Ulf Nilsons krönika var smörja. Punkt. Jag anser att Expressen borde haft bättre omdöme. Punkt.

Det är väl alldeles utmärkt att det uppstår diskussion och debatt om krönikor som den Expressen publicerade? Eller tycker du alltså att jag inte har rätt att öppet kritisera en tidning för en artikel som den har publicerat?

Det är du som försöker vrida det till att jag inte är för yttrandefrihet.

Du kanske tycker Ulfs krönika var bra, jag tycker inte det. Bra. Vi är oense. I Sverige har vi rätt att vara oense om saker. Gilla läget...