onsdag 16 september 2009

"Pippo"

Bänkade mig framför TVn igår och såg Olympique de Marseille möta A.C. Milan. l'OM hade det mesta av spelet och aggressiviteten - framförallt i andra halvlek. Milan hade Filippo "Pippo" Inzaghi...ridå ner...

l'OM vs Milan 1-2

4 kommentarer:

Unknown sa...

trots OMs förlust, måste man ju applådera Pippo för två riktiga mästerverk i den för målskytten så viktiga opportunismens tecken. man ska kanske säga påpasslighet, för att undvika de negativa associationerna.

jag har aldrig sett Pippo live och misstänker att man då skulle se honom ta en massa korta (och för all del långa) löpningar inne i och in i boxen som inte leder till någoting. löpningar som inte syns på tv. om du ständigt löper dig fri i straffområdet, är det ju inte konstigt att du är där när även bollen blir fri.

tänk var en sådan spelartyp kunnat göra för våra respektive klubbar.

inte hade djurgården legat sist i alla fall.

Ibrahim sa...

Ja "Pippo" har en ganska dryg stil på plan men man blir imponerad av att han levererar som han gör. Men precis som du säger så har han en spelstil som gör att det tillslut blir mål...Det är inte underhållning men det är effektivt.

Efter örebro-matchen insåg jag att Bajen förmodligen åker. Mycket talar ju för att ni också gör det...

Jag hade inte tackat nej till en "Pippo" i laget...

Unknown sa...

Nu när Örgryte rest sig från graven och Wanderson gör mål för Gais, minskar ju chanserna av vi ses i allsvenskan nästa år. Om vi ska spela i samma serie blir det nog Superettan - det finns ju bara en kvalplats.

Djurgården faller på eget grepp och utifrån ser ni ut att göra detsamma - frågan blir: kan något lag göra detta krisår till en nystart eller blir en återgång till jojo-åren på 90-talet?

Ibrahim sa...

Jag tycker det luktar 90-tal...Att åka ur är ingen katastrof men jag är rädd för att åtminstone Bajen kommer få svårt gå upp igen.

Oavsett vad himmelsblå, gulsvarta och blåvita säger så kommer allsvenskan bli tråkigare om båda våra lag åker...Superettan kommer dock bli het ;-)